Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Karniowicach oraz zaufanych partnerów.

Administratorzy danych:

Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego
z siedzibą w Karniowicach
ul. Osiedlowa 9, 32-082 Karniowice

Zaufani partnerzy:

Cele przetwarzania danych:

  1. marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  2. świadczenie usług drogą elektroniczną
  3. dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  4. wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  5. pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych:

  1. marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
  2. świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  3. pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych:
Administrator Danych Osobowych MODR, zaufani partnerzy

Prawa osoby, której dane dotyczą:
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą

Zmiana polityki prywatności

Uwaga:

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Poniżej znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat.

Close GDPR info
Menu główne
23 marca 2006

Konferencja: Region Małopolski zagłębiem produkcji wołowiny kulinarnej i białej cielęciny

Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Karniowicach przy współudziale Katedry Hodowli Bydła AR w Krakowie, Koła Krakowskiego PTZ, Sekcji Hodowli Zwierząt KNZ PAN w Warszawie i Polskiego Związku Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego w Warszawie oraz Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego organizuje Konferencję Naukowo–Techniczną na temat:

Region Małopolski zagłębiem produkcji wołowiny kulinarnej i białej cielęciny

Konferencja odbędzie się w dniu 23.03.2006r. o godz.1000 w siedzibie MODR.

Serdecznie zapraszamy!

 

Program konferencji: 

10:00-10:15 - Otwarcia Konferencji – J.Jaskiernia  Dyrektor MODR
10:15-10:30 - Stan produkcji bydlęcej na terenie Małopolski - J.Jaskiernia Dyrektor MODR
10:30-11:00 - Organizacyjne, hodowlane i technologiczne aspekty produkcji wołowiny kulinarnej i białej cielęciny na użytkach zielonych – prof. dr hab. J.Szarek AR Kraków
11:00-11:30 Czynniki warunkujące jakość wołowiny – dr inż. A. Węglarz AR Kraków
11:30- 12:00 - Statut, stan organizacyjny i cele Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego – mgr inż. J. Wierzbicki Prezes Zrzeszenia
12:00-12:20 - Przerwa
12:20-12:50 - Program rozwoju chowu i hodowli bydła mięsnego w Małopolsce – mgr inż. P. Jończyk MCB Krasne
12:50-13:30 - Dobrostan bydła - T. Stanek - gł. specjalista MODR
13:30-14:00 - Żywienie bydła mięsnego ze szczególnym uwzględnieniem dodatków witaminowo-mineralnych – mgr inż. W. Dębski Firma Provimi-Rolimpex S.A