Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Karniowicach oraz zaufanych partnerów.

Administratorzy danych:

Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego
z siedzibą w Karniowicach
ul. Osiedlowa 9, 32-082 Karniowice

Zaufani partnerzy:

Cele przetwarzania danych:

  1. marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  2. świadczenie usług drogą elektroniczną
  3. dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  4. wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  5. pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych:

  1. marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
  2. świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  3. pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych:
Administrator Danych Osobowych MODR, zaufani partnerzy

Prawa osoby, której dane dotyczą:
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą

Zmiana polityki prywatności

Uwaga:

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Poniżej znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat.

Close GDPR info
Menu główne
17 września 2007

III Małopolski Festiwal Smaku - zwycięzcy finału

Laureatami III Małopolski Festiwal Smaku zostali:



KONKURS – nagroda jury:



- wyroby piekarnicze i cukiernicze

Ciasto flisackie z Polskiego Stowarzyszenia Flisaków Pienińskich z Kątów

- wędliny oraz przetwory mięsne

Kiełbasa krakowska sucha z Masarni Krakowskiej z Krakowa

- sery i inne przetwory mleczne

oscypek owczy Pana Władysława Barnasia z Czerwiennego

- gotowe dania i potrawy

hałuski tarciane z kapustą z Gospodarstwa Agroturystycznego „U Pradziada” ze Stasikówki

- ¬inne produkty

miód spadziowy z Gospodarstwa Pasiecznego Państwa Zofii i Grzegorza Kiejdo z Bochni

- najatrakcyjniejsze danie restauracyjne

pierś lazurowa z Restauracji „Laguna” z Gorlic

Komisja konkursowa obradowała w składzie: Kurt Scheller, Theofilos Vafidis, Jerzy Pasikowski, Mirosław Drewniak


PLEBISCYT - nagrody publiczności


- wyroby piekarnicze i cukiernicze

chleb królewski z bakaliami z Firmy „Strusinianka” z Tarnowa

- wędliny oraz przetwory mięsne

kabanos wieprzowy z Zakładów Przetwórstwa Mięsnego „Rolmat” z Biertowic

- sery i inne przetwory mleczne

lody tradycyjne z Firmy Handlowo Produkcyjnej „Melba” z Krzeszowic

- gotowe dania i potrawy

bigos z Koła Gospodyń Wiejskich z Klęczana

- ¬inne produkty

specjalność gospodarza z Zakładu Przetwórstwa Rybnego „Krak-Marfish” z Poskwitowa

- przetwory owocowe i warzywne

sałatka warzywna fitness z Zakładu Przetwórstwa Owoców i Warzyw Pana Stanisława Tracza z Dąbrowy Tarnowskiej

Pokaz gotowania na żywo w wykonaniu małopolskich restauracji:

W pokazie gotowania na żywo zwyciężyła Restauracja „Antonio” z Krakowa