Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Karniowicach oraz zaufanych partnerów.

Administratorzy danych:

Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego
z siedzibą w Karniowicach
ul. Osiedlowa 9, 32-082 Karniowice

Zaufani partnerzy:

Cele przetwarzania danych:

  1. marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  2. świadczenie usług drogą elektroniczną
  3. dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  4. wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  5. pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych:

  1. marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
  2. świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  3. pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych:
Administrator Danych Osobowych MODR, zaufani partnerzy

Prawa osoby, której dane dotyczą:
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą

Zmiana polityki prywatności

Uwaga:

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Poniżej znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat.

Close GDPR info
Menu główne
12 marca 2015

Konkurs Prezentacji Wielkanocnych Wyrobów Wędliniarskich 2015 - 21.03.2015, Poznań

Zapraszamy producentów wędlin do udziału w Ogólnopolskich Konkursach Wędliniarskich „Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja”.

Celem Konkursu jest wyłonienie najlepszego producenta wędlin, spośród wytwórców przetworów mięsnych, produkujących wyroby z przestrzeganiem zasad technologii.


Wyroby będą oceniane w następujących grupach asortymentowych:

1. szynka tradycyjna parzona

2. szynka tradycyjna surowa

3. wędzonka parzona

4. wędzonka surowa

5. kiełbasa świąteczna biała parzona

6. kiełbasa świąteczna wędzona parzona

7. kiełbasa wędzona surowa

8. pasztet pieczony

9. wędzonki drobiowe świąteczne

10. kiełbasy drobiowe świąteczne

11.świąteczne wędliny regionalne i nowości (NOWA GRUPA!!!)

Ocena pater odbędzie się 21 marca 2015 w Poznaniu w miejscu odbywania się Uroczystej Gali ogłoszenia wyników i wręczenia nagród Laureatom Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich „Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja”.

Patery należy dostarczyć w sobotę 21 marca 2015 w miejsce odbywania się Uroczystej Gali ogłoszenia wyników i wręczenia nagród Laureatom Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich „Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja”

Udział jest bezpłatny!!!


W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt pod numerami telefonów :


501 644 908 - Olga Moskwiak

502 597 002  - Kinga Algemissel


oraz pod adresem e-mail:

biuroatstampa [dot] poznan [dot] plkingaatstampa [dot] poznan [dot] pl" moz-do-not-send="true">kingaatstampa [dot] poznan [dot] pl, konkursyatstampa [dot] poznan [dot] pl" moz-do-not-send="true">konkursyatstampa [dot] poznan [dot] pl