Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Karniowicach oraz zaufanych partnerów.

Administratorzy danych:

Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego
z siedzibą w Karniowicach
ul. Osiedlowa 9, 32-082 Karniowice

Zaufani partnerzy:

Cele przetwarzania danych:

  1. marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  2. świadczenie usług drogą elektroniczną
  3. dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  4. wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  5. pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych:

  1. marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
  2. świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  3. pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych:
Administrator Danych Osobowych MODR, zaufani partnerzy

Prawa osoby, której dane dotyczą:
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą

Zmiana polityki prywatności

Uwaga:

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Poniżej znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat.

Close GDPR info
Menu główne
16 sierpnia 2007

Oświęcimski półfinał III Małopolskiego Festiwalu Smaku

5 sierpnia na placu przy Oświęcimskim Centrum Kultury odbył się półfinał III Małopolskiego Festiwalu Smaku, w którym udział wzięło 22 wystawców z powiatów: oświęcimskiego, olkuskiego, chrzanowskiego, wadowickiego i suskiego.

Komisja konkursowa nagrodziła wystawców w kliku kategoriach:

  • wyroby piekarnicze i cukiernicze - chleb wiejski z Firmy Pani Jolanty i Magdaleny Hajduk z Przeciszowa
  • wędliny oraz przetwory mięsne - pasztet wieprzowy pieczony z Zakładów Przetwórstwa Mięsnego z Myślachowic
  • gotowe dania i potrawy - mięso pod pierzynką z Koła Gospodyń Wiejskich z Malca
  • inne produkty - miód spadziowy z Pasieki Ambrozja z Suchej Beskidzkiej
  • najatrakcyjniejsze danie restauracyjne - płonący zadek wieprzowy z Restauracji Stare Mury z Chrzanowa

Swoje kulinarne typy wskazała również publiczność. Uznanie zdobyły:

  • wyroby piekarnicze i cukiernicze - chleb wiejski z Firmy Pani Jolanty i Magdaleny Hajduk z Przeciszowa
  • wędliny oraz przetwory mięsne - kabanos wieprzowy z Firmy Rzeźniczo Wędliniarskiej z Babic
  • gotowe dania i potrawy - pierogi z Firmy Smakosz z Chrzanowa
  • inne produkty - miód lipowy z Pasieki Malwa z Grojca
  • przetwory owocowe i warzywne - fasola czerwona z Firmy Rajdimpex z Suchej Beskidzkiej

Wystawcy otrzymali okolicznościowe dyplomy i nagrody. Laureaci konkursu i plebiscytu zostali również zaproszeni do udziału w wielkim finale III Małopolskiego Festiwalu Smaku, który odbędzie się na Placu Wolnica w Krakowie w dniach 15-16 września.